Термини за студентски саеми

3-4 FEBRUARY

BIG – FACE TO FACE

INTERVIEWS

SKOPJE, MACEDONIA

FEBRUARY 25TH

BIG – FACE TO FACE

INTERVIEW

SKOPJE, MACEDONIA

КОЈ МОЖЕ ДА АПЛИЦИРА?

Студенти кои имаат уредно заверен семестар, редовни студенти, редовно полагаат испити и ги исполнуваат следните услови:

  • се на возраст од 18 – 28 години,
  • зборуваат Англиски јазик на комуникациско ниво ( познавањето на Англискиот јазик е основа за добивање на работна понуда, за успешно добивање на Американска виза  и комуникација со претпоставените менаџери од компанијата во која ќе бидат работно ангажирани во САД.
  • студенти кои студираат на Универзитетите во Македонија кои се акредитирани од Министерството за Образование на РМ.
  • толерантни, флексибилни, одговорни, прилагодливи, совесни, вредни…
  • спремни за работно ангажирање и одговорно почитување на стандардите за работа во САД.

ШТО ТРЕБА ВИЕ ДА НАПРАВИТЕ?

Вие треба да дојдете во некоја од нашите канцеларии. Нашите колеги низ разговор со Вас ќе ја утврдат Вашата желба и ќе Ве посоветуваат која работна понуда да ја изберете.
Нашиот тим ќе Ви помогне во подготовката на документите со кои треба да аплицирате и ќе Ве упати во сите важни моменти од програмата.

Исто така и  при посетата на нашите канцеларии.
Едноставно дозволете ни да бидеме Ваши консултанти

WHY NOT TAKE THE CHANCE TO SPEND AN INCREDIBLE SUMMER IN THE USA?