In: Новости

Пристигна и првите „ вести “ од нашите студенти!!!!

W&T AMERICA 2017 – Како се нашите студенти во САД ? Студентите кои заминаа преку „ големата бара „ на крајот...

НАШИТЕ СТУДЕНТИ СЕ СПРЕМНИ ЗА ВОЗБУДЛИВО И ПРОДУКТИВНО ЛЕТО

KOUZON WORK & TRAVEL AMERICA 2017 НИЕ ОДИМЕ ЗА АМЕРИКА ……….. СЕ ГЛЕДАМЕ ЗА 4 МЕСЕЦИ, не поздравуваат сите тие Деновиве...

ПОДГОТОВКИ ЗА ПАТУВАЊЕ ВО АМЕРИКА – СО СТУДЕНТИТЕ ОД ИСТОЧНА МАКЕДОНИЈА

KОУЗОН ШТИП WORK & TRAVEL AMERICA 2017 Почитувани студенти Во името на Коузон Студентски сервис – Македонија , Ви благодариме за...

HOME COUNTRY ORIENTATION FOR KOUZON W&T APPLICANTS

KOUZON WORK & TRAVEL AMERICA 2017 Скопје 14/03/2017 ОГРОМНА БЛАГОДАРНОСТ – за нашите W&T студенти кои денес присуствуваа на првиот подготвителен...

РАБОТНИ ПОНУДИ ЗА НЕЗАБОРАВНО ЛЕТНО ЖИВОТНО И РАБОТНO ИСКУСТВО

ЛЕТНА СТУДЕНТСКА РАБОТА ВО АМЕРИКА КОУЗОН – ПОСЛЕДНА ПОНУДА Почитувани студенти , Ова е информација која се надеваме дека може да...

STARBUCKS – HIRE MACEDONIA STUDENT

BEST.BEST.BEST – ONLY WITH KOUZON WORK & TRAVEL AMERICA 2017 It is time for coffee time at New Jersey Shore!!! Starbucks...

LAST CALL – WHO LIKE TO APPLY FOR STUDENT JOB IN AMERICA?

Work & Travel America 2017   Почитувани Студенти Аплицирајте во последен момент и направете спомени засекогаш! Имаме неодолива работна понуда за...

ЖИВЕЈ И РАБОТИ ВО NYC!!! – ONLY WITH KOUZON WORK & TRAVEL AMERICA

THE BIG APPLY WANTS YOU !!! Сите го сакаат New York City, градот што никогаш не спие и секој сака да...

ВРАБОТЕНИ 100-тина МАКЕДОНСКИ СТУДЕНТИ НА САЕМ ЗА ВРАБОТУВАЊЕ СО АМЕРИКАНСКИ КОМПАНИИ

ЛЕТНА СТУДЕНТСКА РАБОТА ВО АМЕРИКА 2017 Сабота , 4 Март 2017 – Скопје Шест ( 6 ) компании од Америка ,...

Работа од соништата!!! СТУДЕНТСКА РАБОТА ВО АМЕРИКА, ЛЕТО 2017

WOW!!! WOW!!! WOW!!! Живеј и работи во предградие на Chicago!!! Chicago безвременска дестинација и секогаш атрактивна за македонските студенти. Коузон ви...