In: Новости

НАГРАДНО ПАТУВАЊЕ ЗА CAPE CANAVERAL – FLORIDA

KOUZON WORK & TRAVEL 2017 ЕДИНСТВЕНО СО КОУЗОН ВО ЦЕНТАРОТ NASA и  KENNEDY SPACE CENTER ПОТСЕТУВАЊЕ – до студентите кои ќе...

НАЈДОБРИТЕ РАБОТНИ ПОНУДИ ВО БЛИЗИНА НА БОСТОН

KOUZON WORK & TRAVEL AMERICA 2017 ЕДИНСТВЕНО СО КОУЗОН СТУДЕНТСКИ СЕРВИС – МАКЕДОНИЈА Кој рано рани со аплицирањето за летна студентска...

Everything You’re Looking For – Work And Travel in America

Everything You’re Looking For – Work And Travel in America Virginia Beach – Three Beaches, One Summer .‎ JANE JANEVSKI –W&T...

ВИДЕО ИЗЈАВА ОД АНДРЕЈ КОЧОСКИ

ВИДЕО ИЗЈАВА ОД АНДРЕЈ КОЧОСКИ СТУДЕНТ КОЈ 2 ГОДИНИ РАБОТЕШЕ ВО АМЕРИКА СО WORK AND TRAVEL

СПОМЕНИ ЗА ЕДНО НЕЗАБОРАВНО ЛЕТО ВО АМЕРИКА

KOUZON WORK & TRAVEL AMERICA 2017 THE BEST SUMMER EVER – TESTIMONIALS VIDEO

СТАРТ НА НОВАТА СЕЗОНА – СУПЕР РАБОТНИ ПОНУДИ И МНОГУ ПОПУСТИ

KOUZON WORK & TRAVEL AMERICA 2017 Почитувани Студенти , Со посебно задоволство Ви соопштуваме дека од 19 Октомври , сите канцеларии...

THE BEST SUMMER EVER – TESTIMONIALS VIDEO

KOUZON WORK & TRAVEL AMERICA 2016 THE BEST SUMMER EVER – TESTIMONIALS VIDEO

НЕЗАБОРАВНО ЛЕТО ВО АМЕРИКА ( ИСКУСТВО НА СТУДЕНТИТЕ ОД 2016 )

Јас сум Кристијан Митев, студент на Економски факултет во Штип и имам 23 години. Ова лето имав прилика да бидам дел...

WELCOME BACK –  СРЕДБИ И РАЗГОВОРИ СО WORK & TRAVEL СТУДЕНТИТЕ

КОУЗОН СТУДЕНТСКИ СЕРВИС За нас нема поголемо задоволство од средба со насмеани и радосни студенти кои по престојот во Америка изминатово...