Новости

How We Spent Our Summer Vacation ?????
November 14, 2017

KOUZON WORK & TRAVEL AMERICA  How We Spent Our Summer Vacation ????? GREAT …….. THANK YOU KOUZON DANCING ON THE BEACH…

Read More
KOUZON WORK AND TRAVEL HIRING SEASON START!!!
November 10, 2017

Коузон ја отвори сезоната на вработувања за студентите апликанти на Work and Travel USA програмата! Првите интервјуа за вработување се на…

Read More
КАКО ГО ПОМИНАА ЛЕТОТО НАШИТЕ СТУДЕНТИ НА CAPE COD ?
November 5, 2017

KOUZON WORK & TRAVEL AMERICA  “ ОДЛИЧНО МЕСТО ЗА ЖИВОТ И РАБОТА – ИМАТЕ СЕ НА ЕДНО МЕСТО “ Видео изјава…

Read More
STUDENT WORK AND TRAVEL AMERICA
November 5, 2017

MY AMERICA 2017 Здраво, моето име е Ана Србиновска. Ова беше мое прво лето да учествувам на програмата Work and Travel….

Read More
КОУЗОН ВЕ ВОДИ НА АТРАКТИВНО РАБОТНО МЕСТО 
November 4, 2017

STUDENT WORK & TRAVEL AMERICA 2018    Chula Vista, Wisconsin Dells, WI За денес го издвојуваме забавниот парк- Chula Vista, кој е…

Read More
THANK YOU KOUZON – WAS GREAT SUMMER 
November 4, 2017

MY AMERICA 2017 Donatela Ivanova – WAT AMERICA My name is Donatela Ivanova and I am from Stip, Macedonia.  I spent…

Read More
# БИ САКАЛЕ ДА СЕ ВРАТИМЕ ПОВТОРНО ВО АМЕРИКА СО КОУЗОН
October 30, 2017

KOUZON WORK & TRAVEL AMERICA 2017 Видео изјави од Ана Лековска – студент на Правен Факултет на УКИМ – Скопје и…

Read More
THANK YOU KOUZON – HOW MY DREAM CAME TRUE
October 28, 2017

KOUZON WORK AND TRAVEL AMERICA 2017 Greetings, I’m EglantinaOsmanollaj. I grew up in Prizren,small city of Kosovo but with people with…

Read More
Minnesota’s own | A story about how I fall in love with Minnesota
October 25, 2017

KOUZON WORK & TRAVEL AMERICA My name is Martin, this last summer I was a work & travel student in the…

Read More
ПАТУВАМЕ ЗАЕДНО – на технолошко металуршкиот факултет во Скопје
October 25, 2017

KOUZON WORK & TRAVEL 2018 КОУЗОН – дел од 2 дводневниот саем за агенции за млади ТИМОТ НА КОУЗОН ја имаше…

Read More