Зошто со Коузон?

КОУЗОН Е МАКЕДОНСКА АГЕНЦИЈА СО НАЈГОЛЕМО РАБОТНО ИСКУСТВО ВО ОРГАНИЗИРАЊЕТО НА ПРОГРАМАТА W & T USA . ( 20 ГОДИНИ АКТИВНО РАБОТЕЊЕ ). КОУЗОН E МАКЕДОНСКИ БРЕНД КОЈ ГИ ПОСТАВИ СТАНДАРДИТЕ ВО ФУНКЦИОНИРАЊЕТО НА ОВАА ПРОГРАМА НА ТЕРИТОРИЈАТА НА МАКЕДОНИЈА ( НО И ВО ОСТАНАТИТЕ 17 ДРЖАВИ ВО КОИ РАБОТИМЕ).
КОУЗОН Е ЕДИНСТВЕНА СУПЕРБРЕНД (SUPERBRANDS) АГЕНЦИЈА ВО МАКЕДОНИЈА ( ЗА 2014-2015 ГОДДИНА ) И ДОБИТНИК НА ПРЕСТИЖНАТА НАГРАДА СТУБРЕНД ( STUBRAND ) ЗА 2016-2017 и 2017-2018  ГОДИНА.
СО КОУЗОН ВО АМЕРИКА БИЛЕ ПОВЕЌЕ ОД 15.000 СТУДЕНТИ. КОУЗОН Е ПАРТНЕР СО НАЈПРЕСТИЖНИТЕ W&T СПОНЗОР АГЕНЦИИ ОД АМЕРИКА

ШТО ВИ НУДИМЕ?

ШТО Е СПОНЗОР АГЕНЦИЈА?
КОУЗОН ВИ ГИ НУДИ НАЈДОБРИТЕ СПОНЗОР АГЕНЦИИ ОД САД КАКО ВАШИ ПОКРОВИТЕЛИ ВО ПРОГРАМАТА. СПОНЗОР АГЕНЦИИТЕ СЕ ТИЕ КОИ ВИ ГИ ОБЕЗБЕДУВААТ ПОТРЕБНИТЕ ДОКУМЕНТИ ЗА АПЛИЦИРАЊЕ ЗА ВИЗА, РАБОТНИТЕ ДОГОВОРИ СО НАЈДОБРИТЕ РАБОТОДАВЦИ И СЕ ГРИЖАТ ЗА ВАС 24/7 ДОДЕКА СТЕ ВО САД.

РЕНОМИРАНИ РАБОТОДАВЦИ
ВРЗ ОСНОВА НА МНОГУ-ГОДИШНОТО РАБОТНО ИСКУСТВО И ПРЕД СЕ ВРЗ ОСНОВА НА ПОЗИТИВНИТЕ КОМЕНТАРИ НА СТУДЕНТИТЕ КОИ БИЛЕ ВО АМЕРИКА, КОУЗОН ВИ НУДИ ЛИСТА СО НАД 1500 РАБОТНИ ПОНУДИ .
ВИЕ ЌЕ МОЖЕТЕ ДА ИЗБЕРЕТЕ РАБОТНА ПОНУДА СПОРЕД ВАШИТЕ ЖЕЛБИ И КВАЛИФИКАЦИИ .
РАБОТНИТЕ ПОНУДИ ДАВААТ МОЖНОСТ ЗА ЗАЕДНИЧКО ПРИЈАВУВАЊЕ НА ПОВЕЌЕ СТУДЕНТИ (ПРИЈАТЕЛИ И КОЛЕГИ ОД ФАКУЛТЕТ).

wow-certificate-1

Коузон Ви нуди можност да се стекнете со сертификат (и знаење) за успешен старт на Вашата работа во САД. Ова е т.н. WOW Certificate – basic knowledge for Hospitality industry, кој ние го даваме на сите учесници после бесплатната обука, оргазнирана во нашиот тренинг центар со професионални тренери.

САЕМ за вработување

Коузон Ви нуди можност да се видите со Вашите работодавци на САЕМ за вработување во Скопје.

најдобра цена

Коузон Ви ја нуди апсолутно најдобрата цена во Македонија, без скриени трошоци.

24-7-support-4

Коузон Ви нуди 24/7 сервис за време на аплицирањето и Вашиот престој во Америка.

бесплатен курс

Коузон Ви нуди бесплатен курс по Англиски јазик, кој ќе придонесе значајно во подобрувањето на нивото на Вашиот Англиски за успешен старт на работното место во САД.

авио карти

Коузон Ви нуди, како и секоја година, најдобри конекции и најниска цена на авио карти до САД.

ШТО ТРЕБА ВИЕ ДА НАПРАВИТЕ?

Вие треба да дојдете во некоја од нашите канцеларии. Нашите колеги низ разговор со Вас ќе ја утврдат Вашата желба и ќе Ве посоветуваат која работна понуда да ја изберете.
Нашиот тим ќе Ви помогне во подготовката на документите со кои треба да аплицирате и ќе Ве упати во сите важни моменти од програмата.

Исто така и  при посетата на нашите канцеларии.
Едноставно дозволете ни да бидеме Ваши консултанти

WHY NOT TAKE THE CHANCE TO SPEND AN INCREDIBLE SUMMER IN THE USA?