Контакт

КОУЗОН СКОПЈЕ

Булевар Климент Охридски бр. 58 (во зградата на Здружение на возачи).

телефон: 02 3238 801 | 02 323 88 06 | 078 454 426, | 078 454 413
е-пошта: info@kouzon.com.mk | studenti@kouzon.com.mk

Вашето име (задолжително)

Вашиот Email (задолжително)

Предмет

Вашата порака

КОУЗОН ПРИЛЕП

Булевар Гоце Делчев бр.14 (Зграда Македонија)

телефон: 048 551 420 | 072 310 412
е-пошта: irena@kouzon.com.mk

КОУЗОН ШТИП

ул.Ванчо Пркје 125, локал 8

телефон: 032 389 640 | 078 454 423
е-пошта: deniza@kouzon.com.mk