In: Новости

ИСКУСТВО ОД РАБОТНИОТ ПРЕСТОЈ НА CAPE COD

WORK & TRAVEL AMERICA    ИСКУСТВО ОД РАБОТНИОТ ПРЕСТОЈ НА CAPE COD –     „ Им го препорачувам ова место на сите...

MY SUMMER, MY FUTURE, MY EXPERIENCE …… IVA FROM MONTENEGRO

KOUZON WORK & TRAVEL AMERICA    MY SUMMER, MY FUTURE, MY EXPERIENCE …… IVA FROM MONTENEGRO      IT’S NOT A TRIP,...

СОЗДАВАМЕ МОЖНОСТИ ЗА ПАТ КОН ЛЕТНА СТУДЕНТСКА РАБОТА ВО АМЕРИКА

СОРАБОТКА ВО ИНТЕРЕС НА СТУДЕНТИТЕ ОД МАКЕДОНИЈА КОУЗОН И ШТЕДИЛНИЦА ФУЛМ – СКОПЈЕ Во рамките на повеќегодишната соработка со Штедилница ФУЛМ ,...

ПАТУВАЈ И РАБОТИ ВО АМЕРИКА ЗА САМО 250 ЕУР!!!

BLACKFRIDAY со КОУЗОН #ОдиСегаПлатиПодоцна  Почитувани студенти, ПРОМОТИВНО – отпатувајте за Америка со уплата од само 250евра!!! Доколку сеуште немате одлучено што...

DREAMING JOBS VERY CLOSE TO NYC – KOUZON WORK & TRAVEL AMERICA 2018

ENJOY YOUR FREE AFTERNOON AT THE BIG APPLE! РАБОТИ И УЖИВАЈ НА САМО ЧАС И ПОЛОВИНА ОД ЊУ ЈОРК.???????????????? Коузон овој...

Коузон ве носи на незаборавна авантура во близина на Бостон ????????????CAPE COD

KOUZON Work & Travel 2018  Коузон летово ги посети студентите на Cape Cod и го споделува со вас нивното искуство со...

BLACK FRIDAY WEEK – KOUZON WORK & TRAVEL AMERICA 2018 

АПЛИЦИРАЈТЕ И ПАТУВАЈТЕ ЗА АМЕРИКА НА ЛЕТНА СТУДЕНТСКА РАБОТА СО НАЈДОБРАТА ПОНУДА ВО РЕГИОНОВ – САМО 3.000 ДЕНАРИ СТАРТ НА ПОНУДАТА...

ДНЕВНА ШЕМА – ВРЕМЕ ЗА РАЗГОВОР СО СТУДЕНТИТЕ ОД ЕКОНОМСКИ ФАКУЛТЕТ -УКИМ СКОПЈЕ

Во рамките на нашата Work & Travel кампања нашиот Коузон Тим заедно со претставниците на ФУЛМ штедилница денес ги презентираа предностите...

TOP OFFERS OF THE WEEK – STUDENT SUMMER JOB’S 3 IN 1 – ONLY WITH KOUZON

РАБОТНИ ПОНУДИ НА НЕДЕЛАТА –KOUZON WORK & TRAVEL AMERICA Недела на МНОГУ ИЗНЕНАДУВАЊА , ПОПУСТИ И ТОП РАБОТНИ ПОНУДИ ШТО ВИ...

ПРОФЕСИОНАЛЕН СОВЕТ И ПРЕПОРАКИ ЗА СИТЕ СТУДЕНТИ ШТО САКААТ ДА ПАТУВААТ ЗА АМЕРИКА

KOUZON WORK & TRAVEL AMERICA 2018  ПРОФЕСИОНАЛЕН СОВЕТ И ПРЕПОРАКИ ЗА СИТЕ СТУДЕНТИ ШТО САКААТ ДА ПАТУВААТ ЗА АМЕРИКА  www.workandtravel.mk ШТО...