Šta je

WORK &

TRAVEL

USA?

WORK AND TRAVEL PROGRAM  JE NAJPOPULARNIJI I NAJATRAKTIVNIJI LJETNJI PROGRAM ZA STUDENTE. PROGRAM JE POZNATIJI  I KAO PROGRAM ZA STUDENTSKU RAZMJENU TJ.  EXCHANGE VISITOR PROGRAM. NA OVOM PROGRAMU SVAKE GODINE UČESTVUJE VIŠE OD 100 000 STUDENATA IZ CIJELOG SVIJETA. STUDENTI IMAJU PRILIKU DA UČESTVUJU NA PROGRAM I PROVEDU 4-5 MJESECA U AMERIKU, ZA VRIJEME NJIHOVOG LJETNJEG RASPUSTA.

РАБОТНИ ПОНУДИ 2018

НОВОСТИ

ЗОШТО СО

КОУЗОН?

КОУЗОН Е МАКЕДОНСКА АГЕНЦИЈА СО НАЈГОЛЕМО РАБОТНО ИСКУСТВО ВО ОРГАНИЗИРАЊЕТО НА ПРОГРАМАТА W & T USA . ( 20 ГОДИНИ АКТИВНО РАБОТЕЊЕ ). КОУЗОН E МАКЕДОНСКИ БРЕНД КОЈ ГИ ПОСТАВИ СТАНДАРДИТЕ ВО ФУНКЦИОНИРАЊЕТО НА ОВАА ПРОГРАМА НА ТЕРИТОРИЈАТА НА МАКЕДОНИЈА ( НО И ВО ОСТАНАТИТЕ 17 ДРЖАВИ ВО КОИ РАБОТИМЕ).

СТУДЕНТСКИ

КРЕДИТИ

Современите текови на живеење многу често од нас бараат дополнителни средства кои се потребни за реализација на нашите желби, идеи и визии. Ако Вашата желба е да одите во САД и да учествувате во W&T Програмата , Коузон со целосна поддршка ќе Ви помогне да добиете еден од т.н студентски кредити.

Background

“ПРЕКУ ОВАА ПРОГРАМА УСПЕАВ ДА СТЕКНАМ ПРИЈАТЕЛСТВА И ДА ЗАПОЗНААМ ЛУЃЕ ОД РАЗЛИЧНИ КРАЕВИ ОД СВЕТОТ, ДА ЗАПОЗНААМ И ДА НАУЧАМ МНОГУ ЗА РАЗЛИЧНИ КУЛТУРИ И НАЧИНОТ НА КОЈ ТИЕ ЖИВЕАТ, УСПЕАВ ДА СФАТАМ ДЕКА И ПОКРАЈ ТОА ШТО СМЕ РАЗЛИЧНИ СЕПАК МОЖЕМЕ ДА БИДЕМЕ НАЈДОБРИ ПРИЈАТЕЛИ.”

ЕЛЕНА ЛАДЕВСКА
WORK & TRAVEL USA 2016

KOUZON STUBRAND 2017