In: Новости

VIDEO PRESENTATION – HOW I SPENT MY SUMMER IN AMERICA 

KOUZON WORK AND TRAVEL #InAKouzonWorld Здраво, јас сум Петар Денков и сум студент на Факултет за ликовна уметност при “Универзитетот Гоце Делчев”...

Искусете различен начин на живот во XANTERRA CRATER LAKE, OREGON

 KOUZON WORK AND TRAVEL USA 2018    ПОВРЗЕТЕ СЕ СО ПРИРОДАТА ОКОЛУ ВАС , САМО ЗА ЉУБИТЕЛИ НА ЧИСТ ВОЗДУХ Искусете различен начин...

Одбројуваме уште само една недела за пријавување за првиот саем со CIEE & KOUZON!!! 

ОЧЕКУВАМЕ ВРАБОТУВАЊЕ НА 250 СТУДЕНТИ ЗА 2 ДЕНА   Одбројуваме уште само една недела за пријавување за првиот саем со најдобрата...

СЛЕДЕТЕ ГИ БРАНОВИТЕ НА ОКЕАНОТ – ОВОЈ ПАТ ВЕ ВОДАТ КОН OCEAN CITY, MD!

  KOUZON WORK AND TRAVEL USA 2018   Работете во продавница за слатки – DOLLE’S CANDYLAND INC!!!  Коузон со НОВ работодавец – Dolle’s...

НАЈДОБРА МОЖНОСТ ДА ГО ИЗБЕРЕТЕ ИДЕАЛНИОТ РАБОТОДАВЕЦ ЗА ВАС 

  KOUZON WORK AND TRAVEL USA 2018   АМЕРИКАНСКИТЕ РАБОТОДАВЦИ ДОАЃААТ ВО СКОПЈЕ  350 работни места го чекаат вашиот избор  Почитувани Студенти Дали...

Понуда на денот од Коузон 

Work and Travel Summer 2018🌎 Мackinaw Hotel Management Dixie Saloon – Mackinaw City, MI Почитувани студенти, Доколку мислевте дека нема совршена...

Бидете и Вие дел од саемот на работодавци во САД и обезбедете си работна позиција од соништата

SUMMER IN AMERICA – WITH KOUZON STUDENT WORK & TRAVEL 2018 HARRISON GROUP HARBOR WATCH REST AND RAW BAR-OCEAN CITY, MD...

РАБОТЕТЕ ВО FANTASY ISLAND AMUSEMENT PARK ВО BEACH HAVEN, NJ

KOUZON WORK AND TRAVEL USA 2018 🎡ЗАБАВНО ЛЕТО ВО ЗАБАВЕН ПАРК!!🎡 Не ја пропуштајте оваа можност да имате одлична летна студентска...

УСПЕШНО РЕАЛИЗИРАНО ПРВОТО ЛИЧНО ИНТЕРВЈУ СО ПОЗНАТИОТ РАБОТОДАВЕЦ IRISH VILLAGE, СО

  KOUZON WORK AND TRAVEL USA 2018   АТРАКТИВНА ЛОКАЦИЈА НА CAPE COD Овој ден можеби не им значи ништо на многу од...

КОУЗОН ПОВТОРНО ИЗНЕНАДУВА!!!

 WORK AND TRAVEL USA   Откријте го спортскиот дух во себе во TARGET FIELD! ⚾ За наредно лето работете и живејте во големиот...