By: usaadmin

САЕМ ЗА ВРАБОТУВАЊЕ НА СТУДЕНДИ НА 25.02.2018 – MARRIOTT SKOPJE

  KOUZON WORK AND TRAVEL USA    НАД 100 СТУДЕНТИ ЌЕ СЕ ВРАБОТАТ ВО АМЕРИКА! Почитувани студенти, Пет ТОП работодавци од Америка пристигнуваат...

240 НОВИ РАБОТНИ ПОНУДИ ВЕ ЧЕКААТ!

 KOUZON WORK AND TRAVEL USA    Изборот е Ваш – ресторани, хотели, разни продавници… Коузон повторно им излезе во пресрет на студентите...

🏨 ПОМИНЕТЕ ГО ЛЕТОТО РАБОТЕЈЌИ ВО ЖИВОПИСЕН ГРАД: GLOUCESTER, MA – Ocean House Hotel at Bass Rocks 🏨

 KOUZON WORK AND TRAVEL USA  Почитувани студенти, Само за Вас, Коузон препорачува работа и живот во Ocean House Hotel at Bass...

КОУЗОН ОБЕЗБЕДИ НОВИ 240 РАБОТНИ МЕСТА НА ИСТОЧЕН БРЕГ! 🌊

  WORK AND TRAVEL USA   Нови ТОП опции – нови можност за студентите! NEW JERSEY, MASSACHUSETTS, MARYLAND, DELAWARE, NEW YORK – ова...

Memories of Cape Cod – MA, one of the most popular Work&Travel USA destinations

#InAKouzonWorld KOUZON WORK AND TRAVEL AMERICA Memories of Cape Cod – MA, one of the most popular Work&Travel USA destinations Location:...

#InAKouzonWorld #superman

#InAKouzonWorld #superman #supergirl #spiderman KOUZON WORK AND TRAVEL AMERICA Location: Hollywood Walk of Fame Ana Marija Kuzelova  Kouzon Student Service www.workandtravel.mk info@kouzon.com.mk

ЗАБАВА ДО БЕСКРАЈ – ОКЕАН И ПЛАЖА – СЕ СО MOREYS PIERS – NEW JERSEY  

 KOUZON WORK & TRAVEL 2018  Почитувани студенти, Сите вие кои се уште не сте одлучиле каде ќе престојувате следново лето, ние...

НИКОГАШ НЕ СУМ ИМАЛА ПОУБАВО ЛЕТО ОД ПРЕТХОДНОТО!!!

KOUZON WORK & TRAVEL IN AMERICA #IN A KOUZON WORLD – ИЗЈАВА НА МАРИЈА ЈОВКОВСКА – Student Единствена љубовна приказна +...

ТHE REEDS AT SHELTER HAVEN – STONE HARBOR, NJ

  KOUZON WORK AND TRAVEL USA   РАБОТНА ПОНУДА ВО ЛУКСУЗЕН ХОТЕЛ ВО АМЕРИКА!! Почитувани студенти, Доколку сакате да го избегнете монотоното секојдневие, да...

ЗАВРШИ ПРВИОТ ОД 2–ТА ГОЛЕМИ ФЕВРУАРСКИ САЕМИ ЗА ВРАБОТУВАЊЕ СО ЛЕТНАТА СТУДЕНТСКА ПРОГРАМА ВО АМЕРИКА!

  KOUZON WORK AND TRAVEL USA    3ти и 4ти февруари – СРЕЌНИ ДАТУМИ ЗА ПОВЕЌЕ ОД 200 СТУДЕНТИ НА КОУЗОН Изминатов викенд...