WORK AND TRAVEL USA  
Нови ТОП опции – нови можност за студентите!

NEW JERSEY, MASSACHUSETTS, MARYLAND, DELAWARE, NEW YORK – ова се само дел од државите кои се наоѓаат на Источниот брег во Америка, односно излегуваат на Атлантскиот Океан. 🌊

Со помош на Коузон, Вие почитувани студенти, ја имате можноста да работите во една од нив – ПО ВАШ ИЗБОР!!

🌎 Ако не знаете во која држава да работите – видете ги работните позиции за секоја од нив за да Ви послужат да го направите вистинскиот избор:

NEW JERSEY
– Server ($8.00 + tips)
– Busser ($7.50 + tips)
– Cashier ($8.75)
– Housekeeper ($8.50 – $9.00)
– Arcade attendant ($8.75)
– Wait staff ($7.75)
– Deli clerk ($8.00)
– Sales associate ($8.50 – $9.00)
– Sales Assistant ($8.00)
– Busperson ($5.50 + tips)
– Laundry Attendant ($8.75)

MASSACHUSETTS
– Ice-cream server ($9.50)
– Cashier/cook ($8.00)
– Landscaping assistant ($10.00)
– Fry cook ($8.50)
– Pizza chef ($8.00)

MARYLAND
– Waiter/waitress ($6.50 + tips)
– Housekeeper ($8.50)

DELAWARE
– Customer service/waiter/waitress ($7.50 + tips)
– Dishwasher ($7.50)
– Cook ($9.00)

NEW YORK
– Housekeeper ($8.50)
– Bus boy ($8.00)

Најразлични позиции, сите со високи саатници + можност за прекувремени саати (overtime) за некои од нив. 💵 💵

За да дознаете кои се останатите држави во кои Ви се нуди шанса да работите претстојното лето и да видите кои други работни позиции ги нуди Коузон, посетете не во некоја од нашите канцеларии во Скопје, Прилеп или Штип, ИЛИ испратете ни е-маил на info@kouzon.com.mk