KOUZON WORK & TRAVEL 2018 

Почитувани студенти,

Сите вие кои се уште не сте одлучиле каде ќе престојувате следново лето, ние од Коузон Ви нудиме една одлична дестинација која изобилува со многу предности и бенефити.
За жал останати се ограничен број на места, така што треба веднаш да реагирате и да аплицирате.

 ВАЖНО да споменеме :

Ви претставуваме 10 бенефити зошто треба да работите во добро познатиот забавен парк Morey’s Piers?

– Голем избор на работни позиции (Admissions, Food & Beverage, Games operator, Lifeguard, Ride Operator)

– Одлична саатница $, минимум 35 работни саати и  обезбеден смештај (walking distance) за само 100-110$ неделно 💵 🏠

– Имате попуст на оброците 🌯 🥤

– Атрактивна локација: Wildwood, New Jersey – во близина на големите градови New York City, Washington DC, Baltimore, Boston и Philadelphia 🏙

– Забавниот парк е изграден на самиот брег на Атлантскиот Океан, покрај самото шеталиште кое е исполнето со многу ресторани, продавници, продавници за сувенири…

– Многу можности за обезбедување втора работа 💰

– Ќе стекнете пријателства со студенти од многу различни држави и култури

– Динамична работа исполнета со забава

– Сигурен работодавец со долгогодишна соработка со Коузон и многу позитивни критики од студенти кои работеле тука 🔝

– Аплицирајте во групи и добијте одреден попуст

Аплицирајте веднаш и обезбедети си место во еден од најзабавните паркови во Америка. Почнете ја вашата летна приказна сега.

info@kouzon.com.mk
078 45 44 26
Kouzon Student Service Macedonia