KOUZON WORK & TRAVEL IN AMERICA
#IN A KOUZON WORLD

– ИЗЈАВА НА МАРИЈА ЈОВКОВСКА – Student

Единствена љубовна приказна + неповторливо работно искуство

Имав шанса да доживеам преубави моменти на една од најубавите плажи на источниот брег на Америка – Myrtle Beach!

Работев на две различни позиции, прва работа како housekeeping и втора работа како sales attendant.

Имав време во текот на слободните денови да уживам на жолтата песочна плажа и да запознаам луѓе од целиот свет па дури и да се заљубам!

Чувствата кои ме врзуваат со Myrtle Beach се не заборавни и засекогаш ќе останат во мене!

Од срце ви ја препорачува Myrtle Beach како дестинација за вашето лето – што и да одберете ќе бидете презадоволни од можностите за втора работа и љубезните локални луѓе!

Поздрав
Марија Јовковска