KOUZON WORK AND TRAVEL USA  
РАБОТНА ПОНУДА ВО ЛУКСУЗЕН ХОТЕЛ ВО АМЕРИКА!! Почитувани студенти,

Доколку сакате да го избегнете монотоното секојдневие, да создадете пријателства кои ќе траат цел живот и да стекнете нови искуства и моменти за паметење, Work & Travel летната студентска работа во Америка е токму за вас.

КОУЗОН НЕ ПРЕСТАНУВА ДА ИЗНЕНАДУВА СО НОВИ РАБОТНИ ПОНУДИ!!

 THE REEDS AT SHELTER HAVEN е луксузен хотел во кој ќе можете да работат предстојново лето.
Лоциран на самата плажа во STONE HARBOR, NEW JERSEY.

Хотелот нуди НЕВЕРОЈАТЕН поглед на море, прекрасни зајдисонца и секако пристап до центарот на градот – кој е воедно и шопинг област!!! 

КОИ СЕ БЕНЕФИТИТЕ ОД ОВАА РАБОТНА ПОНУДА?
– Повеќе на работни позиции (Cook Assistant, Food Runner, Host/Hostess, Busser, Lobby Attendant, Room Attendant, Beach Service, Polisher)
– Големи саатници + бакшиш (tips) за некои од работните позиции 
– Минимум 30 часа неделно + прекувремени саати (overtime)
– Живот и работа покрај плажа 
– Можност да ги посетите големите градови во Америка – Philadelphia, New York или Washington DC кои се на само 2-3 часа патување.

И секако има и МНОГУ други атракции кои може да ги истражите на ова прекрасно место!
Се што треба да направите е да аплицирате за Work & Travel програмата и да си го резервирате вашето место кај овој работодавец.

Тоа можете да го направите лично во некоја од нашите канцеларии во Скопје, Прилеп или Штип, или по е-маил на следната адреса info@kouzon.com.mk