KOUZON WORK AND TRAVEL USA  

 3ти и 4ти февруари – СРЕЌНИ ДАТУМИ ЗА ПОВЕЌЕ ОД 200 СТУДЕНТИ НА КОУЗОН

Изминатов викенд во хотел “Marriot” ( 3ти и 4ти февруари ) Коузон ширум ги отвори вратите за над 200 студенти , наши апликанти за ЛЕТНА СТУДЕНТСКА РАБОТА ВО АМЕРИКА .
Резултатот од двнодневната активност со нашите партнери од Америка беа радосните изрази на студентските лица – при што сите тие излегоа од саемот за вработување со РАБОТЕН ДОГОВОР со нивните идни работодавци од Америка !

Од огромниот избор на работни позиции, за овој прв саем за вработување во месец Февруари НАЈГОЛЕМИОТ дел од напите студентите се одлучија за следните:

 Servers/Waiters
 Housekeeping
 Sales/Retail
 Kitchen Assistants

А покрај овие доста барани работни позиции, некои од нашите студентите се одлучија да си ја испробаат среќата и да работат во Америка како:

 Tour Guide
 Trip Host Person
 Guest Service Crew

Како што претпоставувавме – студентите го направија правилниот ИЗБОР и со тоа ја добија работната позиција за која самите се определија и веќе го „визираа “ патот кон едно НЕЗАБОРАВНО ЛЕТО во Америка! 

За сите оние кои се уште немаат одлучено ДАЛИ да се пријават за Work & Travel Америка, Коузон им препорачува – НЕ ЧЕКАЈТЕ И НЕ ЈА ГУБЕТЕ НАЈДОБРАТА ОПЦИЈА ЗА НОВА ЛЕТНА АВАНТУРА , НОВО ИСКУСТВО И НОВИ ПРИЈАТЕЛИ ОД ЦЕЛИОТ СВЕТ!!
Се уште не е доцна да се пријавите за оваа програма и да си обезбедите работна понуда преку нас .

КОУЗОН ИМА УШТЕ МНОГУ , МНОГУ ОДЛИЧНИ РАБОТНИ ПОНУДИ ЗА СИТЕ ВАС КОИ ЌЕ ОДЛУЧИТЕ ДА НЕ КОНТАКТИРАТЕ И ДА АПЛИЦИРАТЕ.
Следниот саем го најавуваме за 25 Февруари , повторно во Хотел МЕРИОТ – Скопје

Ве очекуваме во нашите канцеларии во Скопје, Прилеп или Штип, а ако не сте во можност да дојдете – контактирајте не на следната е-маил адреса info@kouzon.com.mk