KOUZON WORK AND TRAVEL 
#InAKouzonWorld

Здраво, јас сум Петар Денков и сум студент на Факултет за ликовна уметност при “Универзитетот Гоце Делчев” во Штип.
Минатото лето * 2017 го поминав во Америка преку Work & Travel програмата на КОУЗОН во најголемиот и најдобриот забавен парк во САД – Cedar Point.

Не постои начин на кој би го опишал моето незаборавно искуство во Cedar Point, само би додал – СЕ НА ЕДНО МЕСТО!
Погледнете го видеото што следи…
ЈАС ГО ДОЖИВЕАВ МОЈОТ СОН, А ВИЕ?

ВИ БЛАГОДАРАМ КОУЗОН !!!

Коузон Студентски Сервис
www.workandtravel.mk