W&T AMERICA 2017 – Како се нашите студенти во САД ?

Студентите кои заминаа преку „ големата бара „ на крајот на Мај и почетокот на Јуни ги добијаа првите чекови за работното ангажирање во Америка и веќе го чувствуваат бенефитот од сопствено заработените пари.
Еден добар дел од нив ( ни пишаа ) дека почнуваат да прават и планови за одмор и екскурзии низ САД и бараат информации од нас .
Како и за се останато , така и за овие прашања Коузон секогаш Ви стои на располагање со информации и помош околу организирањето на т.н ADVETURE trips низ САД и околните држави (Канада , Максико, неодоливите Карибски и Бахамски острови,…)

Доколку имате било какви прашања околку патувањето, визирањето и престојот слободно контактирајте не.
Да не заборавиве , работете и УЖИВАЈТЕ . Дружете се и користете го секој слободен момент да стекнете пријатели од што е можно повеќе држави ……

Имајте убаво лето.

ГОЛЕМ ПОЗДРАВ ОД МКД – Коузон Тим

Top of Form