KOUZON W&T AMERICA 2017

ВРАБОТИ СЕ НА 30.11.2016
САЕМ НА АМЕРИКАНСКИ РАБОТОДАВЦИ – ИНТЕРВЈУ FACE TO FACE

novosti-rabotna-ponudaДали знаете каде може да запознаете 4 од претседателите на Америка?

Коузон ви нуди единствена можност да го поминете вашето најубаво лето во близина на Mount Rushmore и да се восхитувате на најинтересниот на најубавиот клесан пејсаж во Америка.

Еден од најубавите бутик хотели The Rushmore hotel , Rapid city, SD ќе регрутира студенти кои ќе имаат шанса да се вработат во еден од најубавите региони во Америка.

Единствена шанса за обезбеден смештај од $230 месечно и одлична саатница од $8.55!

Пријавување за ова интервју е до 25.11.2016 –  За подетални информации посетете го линкот goo.gl/G64d31  или јавете се во нашите канцеларија info@kouzon.com.mk