ШТО Е

WORK &

TRAVEL

USA?

WORK & TRAVEL USA E НАЈПОПУЛАРНА И НАЈАТРАКТИВНА ЛЕТНА СТУДЕНТСКА РАБОТНА ПРОГРАМА. ПРОГРАМАТА Е ПОЗНАТА И КАКО КУЛТУРНА РАЗМЕНА НА СТУДЕНТИ Т.Н. EXCHANGE VISITOR PROGRAM.ВО WORK &TRAVEL ПРОГРАМАТА УЧЕСТВУВААТ ПОВЕЌЕ ОД 100.000 СТУДЕНТИ ОД ЦЕЛИОТ СВЕТ. МАКЕДОНСКИТЕ СТУДЕНТИ ИМААТ ПРАВО ДА ЗЕМАТ УЧЕСТВО ВО ПРОГРАМАТА И ДА ПРЕСТОЈУВААТ ВО АМЕРИКА ВО ПЕРИОД ОД 4-5 МЕСЕЦИ ЗА ВРЕМЕ НА ЛЕТНИОТ СТУДЕНТСКИ РАСПУСТ.

РАБОТНИ ПОНУДИ 2018

НОВОСТИ

ЗОШТО СО

КОУЗОН?

КОУЗОН Е МАКЕДОНСКА АГЕНЦИЈА СО НАЈГОЛЕМО РАБОТНО ИСКУСТВО ВО ОРГАНИЗИРАЊЕТО НА ПРОГРАМАТА W & T USA . ( 20 ГОДИНИ АКТИВНО РАБОТЕЊЕ ). КОУЗОН E МАКЕДОНСКИ БРЕНД КОЈ ГИ ПОСТАВИ СТАНДАРДИТЕ ВО ФУНКЦИОНИРАЊЕТО НА ОВАА ПРОГРАМА НА ТЕРИТОРИЈАТА НА МАКЕДОНИЈА ( НО И ВО ОСТАНАТИТЕ 17 ДРЖАВИ ВО КОИ РАБОТИМЕ).

СТУДЕНТСКИ

КРЕДИТИ

Современите текови на живеење многу често од нас бараат дополнителни средства кои се потребни за реализација на нашите желби, идеи и визии. Ако Вашата желба е да одите во САД и да учествувате во W&T Програмата , Коузон со целосна поддршка ќе Ви помогне да добиете еден од т.н студентски кредити.

Background

“ПРЕКУ ОВАА ПРОГРАМА УСПЕАВ ДА СТЕКНАМ ПРИЈАТЕЛСТВА И ДА ЗАПОЗНААМ ЛУЃЕ ОД РАЗЛИЧНИ КРАЕВИ ОД СВЕТОТ, ДА ЗАПОЗНААМ И ДА НАУЧАМ МНОГУ ЗА РАЗЛИЧНИ КУЛТУРИ И НАЧИНОТ НА КОЈ ТИЕ ЖИВЕАТ, УСПЕАВ ДА СФАТАМ ДЕКА И ПОКРАЈ ТОА ШТО СМЕ РАЗЛИЧНИ СЕПАК МОЖЕМЕ ДА БИДЕМЕ НАЈДОБРИ ПРИЈАТЕЛИ.”

ЕЛЕНА ЛАДЕВСКА
WORK & TRAVEL USA 2016

KOUZON STUBRAND 2017